Az információbiztonság egy speciális szemlélet. Az alapvető hozzáállás változott, miszerint szükséges a szervezetek által kezelt és tárolt adatok védelme. Sok területen azonban változtatás szükséges, elengedhetetlen a személyes adatok védelmére fókuszáló szempontrendszer kidolgozása és bevezetése. Az információbiztonsági megfeleltetés nem egyszeri változtatás, egy jól strukturált biztonsági folyamat eredményeként jön létre. Segítséget nyújtunk a szervezeteknek a szempontrendszer kialakításában.

KAPCSOLAT


H-3300 Eger Pirittyó utva 15.
+36 70 510 7010

0%

Támogatások

 

​A jövő generációjának támogatása

 

Az EtkomMedia Kft. Magyarország egyik vezető vállalkozása az ügyviteli és vállalatirányítási rendszerek fejlesztése és értékesítése területén, KKV szegmensben. A több mint 25 éves múltunk és a vállalati filozófiánk egyik alapköve a fentartható fejlődés, így különféle akciókkal támogatjuk célunk elérését a recover programunk keretében.

Elsők között környezetbarát irodát alakítottunk ki, ahol ügyelünk az elektronikus eszközök energiafelhasználására, elektronikus dokumentumkezelést vezettünk be, amivel jelentősen csökkentettük a felhasznált papírok mennyiségét, valamint szelektíven gyűjtünk többféle hulladékot is.

Másik kiemelten fontos területe a recover programunknak, hogy támogassuk a jövő generációjának fejlődését. Középiskolákban és egyetemeken tartunk előadásokat a jelen és jövő vállalati kihívásairól, oktatjuk a jövő fejlesztőit az Eszterházy Károly Egyetemen (Eger).

Kiemelten fontosnak tartjuk és támogatunk gyermek alapítványokat, hogy a gyermekek fejlődése minél gyorsabb és könnyebb legyen, illetve óvodákat. 2019-ben a Fogadj örökbe egy óvodát kezdeményezés keretében a Bervai Óvodát fogadtuk örökbe és vittünk ajándékokat a gyermekeknek.

 

image
http://etkommedia.hu/wp-content/themes/hazel/
http://etkommedia.hu/
#9c9c9c
style1
paged
Bejegyzés betöltése...
/home/etkommed/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off