0%

Rólunk

 

 
 
 
 

Az EtkomMedia Kft. Magyarországon egyedülálló módon minden vállalatméretre kínál ügyviteli és vállalatirányítási megoldást:

  • IRODAM.cloud – ERP rendszer
  • IRODAM.cloud – Fogászati rendszer
  • IRODAM.cloud – Könyvelő rendszer

Több mint 25 éve segítjük ügyfeleinket a mikrovállalkozásoktól a nagyvállalatokig gyorsan bevezethető, standardizált vagy egyedi igényeknek megfelelő, testreszabott, széles körű feladatokat ellátó vállalatirányítási és ügyviteli rendszereinkkel abban, hogy cégük a menedzsment részére könnyebben irányítható, átláthatóbb és hatékonyabb működésű legyen.

A folyamatelemzési módszertan alkalmazásával Magyarországon egyedülálló módon tudjuk a bevezetések biztonságát maximalizálni. A speciális módszertan nemcsak a kockázatok tudatos minimalizálására fókuszál, hanem külön odafigyel arra, hogy nemcsak a megrendelő és a szállító között, hanem a megrendelő cégszervezetén belül is összhang teremtődjön a projekt célja, tartalma, módszerei és a kommunikáció terén.

Széles portfóliónknak köszönhetően a gyorsan fejlődő, növekvő cégek jelentős költség- és időmegtakarítást érhetnek el, ha nagyobb rendszerre való átállást igényel az üzletmenetük, hiszen a váltás egy már kipróbált csapat vezényletével történhet meg. Rendszereink fejlesztésénél pedig kiemelt szempont a hasonló felépítés, a hasonló képernyők és a hasonló működési elvek, ami jelentős betanulási könnyebbség ügyfeleink részére továbblépés esetén.

Számunkra nemcsak új, de meglévő ügyfeleink is kiemelten fontosak. Évente mérjük ügyfeleink elégedettségét és örömmel tapasztaljuk, hogy elégedettségi mutatóink évről-évre emelkednek és hűséges ügyfeleink száma is nő.

Mivel nincs jó szolgáltatás elkötelezett, motivált munkaerő nélkül, ezért ugyancsak rendszeresen mérjünk dolgozóink elégedettségét és elkötelezettségét és elmondhatjuk, hogy ezek alapján az egyik legelkötelezettebb szakembergárdájával rendelkezünk.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a megfelelő rendszer kiválasztása nem könnyű feladat, komoly csapatmunka cégen belül és kívül egyaránt, egyben alapvető bizalmi kérdés is. Ebben szeretnénk Önnek segítséget nyújtani: Ismerje meg munkánkat közelebbről, élőben, kockázatok nélkül, és vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

A mielőbbi találkozás reményével sok sikert kívánunk a helyes döntés meghozatalához!

 

Zvara Zsolt

ügyvezető igazgató, adatvédelmi tisztviselő

 

color
https://etkommedia.hu/wp-content/themes/hazel/
https://etkommedia.hu/
#000000
style1
paged
Bejegyzés betöltése...
/home/etkommed/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off