0%

INTELLIGENS MEGOLDÁSOK OKOS MEGOLDÁSOK EGY KARNYÚJTÁSNYIRA! ÉRDEKLŐDÉS OKOS IRODÁK! OKOS OTTHONOK! VEDD A KEZEDBE AZ IRÁNYÍTÁST! ÉRDEKLŐDÉS OKOS HOTELEK ÉS SZÁLLÁSHELYEK LEGYEN NEKED IS! ÉRDEKLŐDÉS

INTERESTED ON OUR SERVICES?

LÁTOGASSA MEG ÁRUHÁZUNKAT!

A folyamatelemzési módszertan alkalmazásával Magyarországon egyedülálló módon tudjuk a bevezetések biztonságát maximalizálni. A speciális módszertan nemcsak a kockázatok tudatos minimalizálására fókuszál, hanem külön odafigyel arra, hogy nemcsak a megrendelő és a szállító között, hanem a megrendelő cégszervezetén belül is összhang teremtődjön a projekt célja, tartalma, módszerei és a kommunikáció terén.

“Magyarországon egyedülálló módon minden vállalatméretre kínálunk ügyviteli és vállalatirányítási megoldást”

ÉRTÉKÜNK

Uniquely create competitive e-markets for backward-compatible technologies. Authoritatively morph efficient networks via bleeding-edge results. Completely drive 24/365 e-markets via quality e-business. Progressively plagiarize enterprise strategic theme areas with ubiquitous sources. Enthusiastically drive team driven processes rather than e-tailers.

KÜLDETÉSÜNK

Conveniently maximize standardized web-readiness without integrated products. Competently productivate fully researched results via empowered e-commerce. Quickly repurpose cross-unit methodologies for leading-edge materials. Monotonectally enhance team driven human capital whereas worldwide.

KÉSZSÉGEINK
Fejlesztés
Tervezés
Marketing
Tanácsadás

EREDMÉNYEINK SZÁMOKBAN

0
SIKERES BEVEZETÉS
0
SIKERES BEMUTATÓ
0
ELFOGYASZTOTT KÁVÉ
0
ELÉGEDETT ÜGYFÉL

INTELLIGENS MEGOLDÁSOK TELEPÍTÉSE
- MUNKAFOLYAMATOK -

1. TERVEZÉS

A tervezés az egyik legfontosabb része a folyamatnak. Itt mérjük, fel, hogy az ügyfelünknek milyen igényei vannak, majd ezekhez ajánlunk még társuló szolgáltatásokat

Miután közösen eldöntöttük, hogy milyen szolgáltatások lennének megvalósítva. Ezután adunk egy árajánlatot, ami egy szuper okos otthon ár lesz és ha ön ezt elfogadta, akkor kötünk egy megbízási szerződést, majd egy előleg számla rendezés után, ami a teljes ár 40%-a (de ez változhat, viszont maximum 60%), következnek az alábbi lépések!

2. TELEPÍTÉS

Ennél a lépésnél fogunk neki helyszínileg is kiépíteni a rendszer. Az erős árammal való munkákat vagy alvállalkozónk vállalja vagy pontos útmutatót adunk a kliensünk által választott villanyszerelőnek. Az utóbbinál egy konzultációt folytatunk a villanyszerelővel és egy dokumentációt is átadunk a pontos tervekről, majd egy szerződést írunk, hogy teljesíti a követelményeinket.

Minden eszközt székhelyünkön előre programozunk és a helyszínen már csak betelepítenünk kell ezeket. Ezzel időt spórolunk ügyfelünknek is és magunknak is a helyszíni munkákból. Általában néhány nap alatt helyszínen elkészülünk egy átlag méretű háznál.

3. TESZTELÉS

Miután minden perifériát elhelyeztünk a helyére, ráköttük a hálózatra és elindítottuk, végig futtatunk rajtuk egy teszt programot, amelyek által kiderül, ha valamelyik hibásan működik.

Ezután kipróbáljuk a használni kívánt eszközökről is, hogy szimuláljuk a valódi használatukat. Kipróbáljuk az összes funkcióikat. Leteszteljük az összes érzékelő mérési adatát. Ha bármilyen hibáz észlelünk egy eszköznél, azt azonnal cseréljük és a helyszínen programozzuk fel a megfelelő ellátási programmal.

4. KONFIGURÁLÁS

Miután meggyőződtünk arról, hogy az intelligens megoldás telepítése során minden eszköz megfelelően működik és biztonságos és védett kommunikációs csatornát létesítette a szerverünkkel, az általunk telepített hálózaton keresztül, megkezdjük az Amazon Alexa vagy Google Home kinézetét konfigurálni

Ebben a lépésben programozzuk fel az elején megtervezett és megbeszélt automatizációkat, akció gombokat és szkripteket. Automatizációk lehetek például egy magától zárodó lakás mondjuk minden este 10-kor. Szkriptek lehetnek a “jó éjt gomb” ami, megnyomásra lekapcsolja a lámpákat, lehúzza a redőnyöket és bezárja a lakást, kaput vagy garázsajtót. A “szép kert gomb” ami, elindítja az esti locsolást és/vagy cseppegtetést a kertben.

5. ÁTADÁS

Okos otthon telepítés legutolsó lépésében átadjuk a megrendelőnek az új köntösbe öltöztetett intelligens házát, ami az összes igényét és elvárását kiszolgálja. Innentől kezdve ügyfelünk élete átalakul, mostantól komfortosabban és energia takarékosabban éli tovább életét egy külsőleg ugyanolyan házban, mint eddig.

Az átadás során természetesen minden funkciót megmutatunk ügyfelünknek. A rendszer kezelése nagyon egyszerű bárki számára. Sőt, további automatizáció készítésére is képes lesz, aminek csak a fantáziája szab határt. Legutolsó sorban, átadunk egy használati útmutatót, ahol az ügyfél egy telefonszámot is talál, amin keresztül segítünk ügyfelünknek válaszokat kapni a rendszerrel kapcsolatosan felmerülő kérdésekre.

Smart-Home-Logos
color
https://etkommedia.hu/wp-content/themes/hazel/
https://etkommedia.hu/
#9c9c9c
style1
paged
Bejegyzés betöltése...
/home/etkommed/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off

Betűméretezése