0%

StartUp ötletek támogatása

 

Van egy jó startup ötleted?

Már csak az informatikai háttér és megoldás hiányzik a megvalósításhoz?

Sikeres üzletedhez professzionális informatikai hátteret biztosítunk, így tényleg csak a vállalkozásod építésére kell fókuszálnod.

Szakértői gárdánk az ötlet kidolgozásától, a megfelelő befektető felkutatásán át, egészen a megvalósításig segítségedre lesz.

 

Üzleti modell kidolgozása
Megvizsgáljuk az ötleted, hogy üzletileg mennyire életképes. Ennek során megnézzük, hogy a bevételeid fedezik-e a költségeket, illetve a fejlesztési és továbbfejlesztési költségeidet is meghatározzuk. Felmérjük a piacot, a konkurenciát, megvizsgálunk más megoldásokat is. Meghatározzuk a piac nagyságát, és a potenciális ügyfeleid számát.

Befektetői kapcsolatok keresése
Profi szakemberek segítségével összeállítjuk a landing page, majd segítünk abban, hogy eljuthass a befektetőkhöz. A megfelelő kommunikáció kialakításában is közreműködünk. Segítünk, hogy megtanuld, hogy az első két percben mivel győzd meg őket.

Marketing terv kialakítása
Egy jó termék nem elég, ha a célcsoportod nem tud róla. A branding során piacra vezetjük a terméked, egészen a logó megtervezésétől a digitális marketing kialakításáig. Ez teljes egészében tartalmazza a közösségi médiában (Facebook, Google, Instagram, Youtube) oldalán megjelenő hirdetések megtervezését. Egységes márkakommunikációra lesz szükséged, így a célközönséged könnyen felismer majd Téged. Megvizsgáljuk, hogy mik az erősségeid és mik a gyengeségeid, így olyan márkaelőnyökkel ruházzuk fel terméked, hogy kiemelkedhess a tömegből.

Fejlesztés
Tapasztalt fejlesztő csapatunk azon dolgozik, hogy megvalósítsa a szoftverrel kapcsolatos elképzeléseidet, álmaidat. A szoftver használatával értéket teremtünk, üzleti folyamataid javítására törekszünk.

Rendszer technikai megvalósításának kidolgozása
Az ötleted technikai megvalósításában is segítünk. Tapasztalt szakembereinkkel kialakítjuk üzleti terved. Meghatározzuk, hogy a rendszerhez mekkora adatbázis, illetve fejlesztő brigád szükséges.

 

VEDD FEL A KAPCSOLATOT VELÜNK!

 

  NÉV (kötelező)

  E-MAIL CÍM (kötelező)

  TELEFONSZÁM (kötelező)

  PROJEKT MEGNEVEZÉSE

  PROJEKT LEÍRÁSA (min. 300 karakter)

   

  color
  https://etkommedia.hu/wp-content/themes/hazel/
  https://etkommedia.hu/
  #000000
  style1
  paged
  Bejegyzés betöltése...
  /home/etkommed/public_html/
  #
  on
  none
  loading
  #
  Sort Gallery
  on
  yes
  yes
  off
  on
  off