Teszt-hozzáférés igénylés

Teszt-hozzáférés igénylés

  Az IRODÁM.COM szoftvercsoport átlátható webalapú felületen segíti a stratégiai üzleti döntéshozatalt, gyártástámogatást, az összegyűjtött valós idejű adatállományokból. A keretrendszer nagy előnye, hogy kiválóan skálázható cégméret és cégigények szerint.

  Az IRODÁM.COM munkafolyamat-irányítási rendszer a munkafolyamatok automatizálását végzi el teljes körűen. Kiváltképp olyan munkakörnyezetben hatékony, ahol nagy számban vannak olyan munkafolyamatok, amelyek munkaelemek hosszú sorából állnak és akár a cég több funkcionális szervezeti egységét is érinthetik. A rendszer előre megadott feltételrendszer mentén koordinálja a feladatokat a folyamatban érintett munkavállalók között és megadja, hogy minden folyamat az előírt korlátokon belül (pl.: határidők és egyéb paraméterek) betartásával valósuljon meg.

  Az IRODÁM.COM támogatja a vezetői irányítást, automatizálja a folyamatokat, lehetővé teszi a folyamatok nyomon követhetőségét, ezen felül a folyamatokban résztvevő munkavállaló részére folyamatos tájékoztatást nyújt az esetleges határidőkről.

  Az IRODÁM.COM CRM modul a vállalati CRM és értékesítés területén nyújt tökéletes megoldást a különböző folyamatok kezelésében. Az alapvető értékesítési folyamatok kezelésén túl lehetőséget biztosít árajánlatok készítésére és kezelésére, ennek eredményeképpen a vásárlásra vagy a tényleges értékesítésre is. Az alkalmazás kimagasló dokumentációmenedzsmenttel rendelkezik: vevői rendelés visszaigazolások, szállítólevelek, különböző típusú számlák készítésére van lehetőség. A CRM rész támogatja többek között az értékesítési folyamatokat az ügyfélkezelést, valamint a reklamációkezelést is.

  Az IRODÁM.COM szoftveralkalmazás egy professzionális elektronikus iratkezelési rendszer, mely megoldást jelent a vállalkozás napi munkavégzése során létrejövő minden típusú irat bármilyen formájának nyilvántartására, illetve homogén módon történő kezelésére. Az elektronikus tartalmak és digitalizált dokumentumok tárolásával egy átfogó tudásbázis hozható létre.

  Támogatásscreen tag